Optimizare rețea publica de apa potabila in zona străzilor: Corvinilor – Slt. Alexandru Borneanu – Economu Cezarescu – Drajna – George Ranetti – Plt. Topor Ion, sector 6, București

La fiecare proiect pe care îl demaram sunt foarte importante toate etapele necesare ca acesta sa se desfășoare la înalte standarde de siguranță – atât pentru echipa noastră cat si pentru participanții la trafic, disconfort minim pentru cei din jur, dar si un impact minim asupra mediului înconjurător.

Aceasta lucrare fiind una de proporții mari, s-a montat prin săpătura deschisa o lungime totala de aproximativ 1500 ml PEID. Lucrările au constat in înlocuirea rețelei existente de apa potabila pentru optimizarea acesteia si facilitarea nevoilor locuitorilor din acesta zona, aflata in plina dezvoltare, cu țeavă PEID De 225 mm, 180 mm, 125mm.

La finalizarea lucrărilor toate aceste străzi au fost reabilitate pe suprafața afectata.

Timpul de execuție: 5 luni (Aprilie 2021 – August 2021).

După cum puteți observa in pozele din galerie o lucrare se desfășoară astfel: montare semnalizare rutiera/pietonala, spargerea terasamentului, îndepărtarea stratului vegetal, asigurarea pereților (daca este cazul), asigurarea traficului pietonal/rutier dirijat (daca este cazul), execuția lucrării propriu zise, umplerea gropii formate, compactarea materialului vegetal, adăugare si compactare strat agregate minerale, turnare si egalizare beton, refacerea caii de rulare cu material bituminos, refacerea marcajelor rutiere (daca este cazul), curățarea atenta a zonei, eliminarea semnalizărilor rutiere provizorii.