SERVICII

PRESTATE

Servicii

Ce oferim

Misiunea RDC General Contractor se inspiră din misiunea meseriei de inginer constructor în sine, aceea de a lăsa lucrări de utilitate în istoria civilizației. Dincolo de admirația pentru construcții, echipa RDC este dedicată în special acceptării de noi provocări și contactului direct cu beneficiarii lucrărilor.

Servicii

Ce oferim

Targetul nostru este sa fim principala companie de lucrari speciale din Romania.

CU NOI, SCĂPAȚI DE GRIJI!

TEHNICI DE REABILITARE FĂRĂ SĂPĂTURĂ

Încercăm să aducem în lucrările noastre edilitare cele mai noi tehnologii. 

RCD General Contractor vine cu o abordare nouă și inovatoare a tehnicilor de reabilitare care nu necesită săpături. Este un proces care poate fi utilizat pe orice tip de proprietate, folosit in special pentru canalizari. Procesul implică utilizarea unui echipament specializat care folosește apă la presiune înaltă pentru a îndepărta betonul și materialele de suprafață deteriorate. Acest echipament este apoi capabil să refacă suprafața betonului, astfel încât să poată fi refăcută sau resigilată, după caz.

CONSTRUCȚII EDILITARE

Suntem în afaceri de peste 5 de ani, specializați în toate fazele de construcție a clădirilor. Ne concentrăm să ne asigurăm că clienții noștri sunt complet mulțumiți de serviciile noastre, oferindu-le o manoperă de calitate la prețuri competitive.

Credem că satisfacția clienților este una dintre prioritățile noastre de top și ne străduim să o asigurăm prin furnizarea unui deviz detaliat înainte de a începe orice lucrare, ținându-vă la curent pe tot parcursul procesului, precum și verificând cu dumneavoastră după finalizare pentru a vedea dacă au existat probleme în timpul construcției.

CONSTRUCȚII CIVILE

Oferim o gamă largă de servicii atât pentru proprietăți rezidențiale, cât și comerciale. Echipa noastră este formată din profesioniști cu înaltă calificare, care au ani de experiență în domeniu. Suntem dedicați să oferim clienților noștri o manoperă de calitate la prețuri competitive.

CONSULTANȚĂ

RCD General Contractor este o firmă de consultanță în construcții cu sediul în București. Oferim clienților servicii de construcții de înaltă calitate, iar echipa noastră este formată din unii dintre cei mai calificați profesioniști din industrie.

Misiunea noastră este de a ajuta oamenii să-și construiască visele – fie că este vorba de complexe rezidentiale sau comerciale sau de ceva cu totul diferit. Vrem să fim primul apel pe care îl dați atunci când sunteți gata să vă duceți proiectul de la început până la finalizare.

Ne-am angajat să oferim clienților noștri servicii excepționale în fiecare etapă a proiectelor lor – de la consultarea inițială până la inspecția și aprobarea finală. Lucrăm îndeaproape cu fiecare client pe tot parcursul procesului pentru a ne asigura că sunt mulțumiți de rezultatele lor la fiecare pas pe parcurs.

PROIECTARE ȘI OBȚINERE AVIZE

Faza de proiectare presupune colectarea de informații despre amplasament, inclusiv despre condițiile și constrângerile existente. Ne vom consulta cu dvs. pentru a determina cea mai bună modalitate de a vă îndeplini cerințele și vă vom furniza proiecte conceptuale pentru revizuire și aprobare. Un document de proiectare preliminară este pregătit după revizuirea și aprobarea proiectului conceptual.

După ce am obținut aprobarea din partea dumneavoastră, vom elabora un document de proiectare finală care include documente de construcție bazate pe planurile și specificațiile dumneavoastră specifice.

DEMOLĂRI

RCD are o istorie dovedită în furnizarea de servicii de demolare de calitate. Echipa noastră are experiență în toate tipurile de sisteme de canalizare și poate face față oricărei lucrări de orice dimensiune. Suntem specializați în demolări comerciale, industriale și rezidențiale.

RCD se angajează să ofere clienților noștri servicii de calitate la un preț accesibil. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi servicii rapide și eficiente, menținând în același timp standarde ridicate de siguranță și curățenie pe parcursul întregului proiect.