Hai sa ne cunoastem!

INSPIRAȚIE

Misiunea RDC General Contractor se inspiră din misiunea meseriei de inginer constructor în sine, aceea de a lăsa lucrări de utilitate în istoria civilizației. Dincolo de admirația pentru construcții, echipa RDC este dedicată în special acceptării de noi provocări și contactului direct cu beneficiarii lucrărilor.
Play Video

Despre noi

CONTEXT

Ultimii cinci ani au adus pentru domeniul construcțiilor o oarecare stagnare în România. Acest lucru este cauzat, pe de o parte, de investițiile private reduse și, pe de altă parte, de timpul îndelungat necesar pentru accesarea fondurilor europene. În ultima vreme, în special după ultima criză financiară, opinia generală despre constructori s-a deteriorat și încrederea față de breaslă a scăzut. RDC General Contractor își dorește ca imaginea activității unei societăți de construcții să fie mai clară: cum sunt gândite procesele, cum se ajunge la lansarea unui proiect, ce înseamnă clientul pentru companie, cum se ajunge la profit sau pierdere pe un proiect și care este viziunea RDC despre viitorul serviciilor.

Despre noi

VALORI

Designul, construcția și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare reprezintă baza activității noastre. Chiar de la primele proiecte am oferit asistență autorităților locale în domeniul rețelelor de distribuție a apei. Ulterior,  serviciile au fost extinse către clienți privați și industriali, implicându-se execuția șantierelor. În contextul unui mediu urban dens sau cu importante constrângeri topografice / geografice, transportul și distribuția fluidelor impun utilizarea unor tehnici speciale de montare a conductelor:  fie tehnici fără tranșee – prin diverse procedee de montaj – microtunelare, foraje dirijate, reabilitare prin cămășuire, fie tehnici de execuție rapidă a tranșeei – terasamente mecanizate.
Scopul nostru este să vă ajutăm să vă realizați proiectul în timp util util și cu un cost optim, făcându-l în același timp cu o perturbare minimă a rutinei dumneavoastră zilnice.
CE NE DEOSEBEȘTE DE CEILALȚI
ECHIPA

Credem cu tărie în execuția cu responsabilitate a lucrărilor și în folosirea materialelor de cea mai bună calitate. Mărturie a acestui lucru sunt certificarile de înalt standard ISO și OHSAS

Nucleul fiecărei companii o reprezintă echipa. În acești primi 9 ani de activitate am lucrat foarte mult la consolidarea echipei RDC. Am reușit să creăm o atmosferă de lucru bună și depunem efort zilnic pentru a îmbunătăți procedurile organizatorice dar și cele de comunicare. Valorificăm și cultivăm potențialul uman. Dorința de a te dezvolta profesional și adaptabilitatea sunt esențiale evoluției fiecăruia dintre noi.
Avem o echipă ce se caracterizează prin diversitate și nu ne referim doar la diversitatea profesiilor, ci și la diversitatea oamenilor. Credem că plusul de valoare vine tocmai din personalitatea fiecăruia dintre noi, din varietatea de idei și opinii, din maturitatea și tinerețea fiecărui membru al echipei. La RDC este ușor să îți transformi ideile în realizări profesionale.